Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Лінійка-реквієм на честь вшанування пам’яті колишніх випускників ЗОШ І - ІІІ ст. с.Павлівка Станіслава Потапчука та Ігоря Сливки

Дата: 09.05.2017 20:32
Кількість переглядів: 1131

     

     8 травня в загалоьноосвітній школі с. Павлівка відбулась лінійка-реквієм на честь вшанування пам’яті колишніх випускників навчального закладу Станіслава Потапчука та Ігоря Сливки.

     Згадати їхній  подвиг, висловити співчуття родичам прийшли  сільський голова Андрій Сапожник, заступник голови Ніна Петренко, депутати сільської та районної рад, учасники АТО, побратими загиблих, мама, брат, сини загиблого Ігоря Сливки, мама Станіслава Потапчука, учні та педагоги навчального закладу навчального закладу, духовенство.

     На урочистому відкритті меморіальних дошок байдужих не було. Кожен виступ був щирим, сповненим смутку, жалю за Тими, хто загинув, та гордості, поваги, молитви за Тих, хто і до нині несе службу на сході України… 
     Кожне поетичне слово, бриніло болем, криком втрат не лише однієї матері, дружини, доньки чи сина, - а цілої України. 
        
    Так, Україна хоронить такий цвіт ! Але ми повинні пам'ятати, що їх життя –не даремні, а їхня смерть- це подвиг! Адже вони віддали найцінніше, що мали за нас !

     Довідка:

     ПОТАПЧУК Станіслав Володимирович, 22 роки, с. Радовичі Іваничівського району. Солдат в/ч А0998 (Яворів). Проходив військову службу за контрактом. Загинув 26 серпня в Донецькій області. Похований 3 вересня в селі Радовичі.

     СЛИВКА Ігор Володимирович, 37 років, с. Павлівка Іваничівського району, Волинської області. Лейтенант міліції окремого загону спеціального призначення "Азов", Східне ОТО НГУ. Загинув 12 грудня 2014 р., с. Павлопіль, Новоазовський район, Донецька область. Похований 14 грудня в м. Горохів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь