Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято наближається..., як громада готується до новорічно-різдвяних свят

Дата: 16.12.2017 17:17
Кількість переглядів: 830

 

Головним символом  Нового року є  ялинка. Як не крути, а без неї святкового настрою не буде зовсім. При цьому дуже важливим також є і саме вбрання для лісової красуні, оскільки нам завжди хочеться, щоб вона була найкрасивішою і випромінювала чари. Звичайно, може здаватися, що це зовсім нескладно, і не потрібно занадто багато часу, і зусиль для того, щоб створити відчуття свята. Що тут такого: повісили дощик, гірлянди і новорічні іграшки – ось і прикрасили ...

В Павлівській громаді до цього свята підійшли по особливому. Напередодні, перед працівниками та учнями закладів освіти та культури оголошено провести майстер-класи по виготовленню креативної іграшки з підручних матеріалів. Тим самим працівники установ активізували роботу з молоддю.

Долучилися до наведення благоустрою, де буде стояти головна красуня громади і учні старших класів закладу освіти села Павлівка,  кожен намагався зробити свій невеличкий внесок, аби протягом новорічно-різдвяних свят було чисто та красиво. Працівники сільської  ради на чолі з головою Андрієм Сапожником прибирали зелену красуню та чаклували над новорічною фото-зоною, аби кожен із жителів та гостей громади, зміг зробити пам`ятне фото.

Тож хай наша красуня ялиночка своїми чарівними, яскравими вогниками, зігріває та дарує новорічний настрій кожному жителю громади, офіційне відкриття якої відбудеться 19 грудня о 14.00 год. На гостей чекатиме Святий Миколай з казковими героями та памятними подарунками.  Гостинно запрошуємо усіх!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь