Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Легальна реалізація алкоголю і тютюну у 2018 році додала місцевим бюджетам 117,7 мільйона гривень роздрібного акцизу

Дата: 14.01.2019 11:09
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

Протягом 2018 року на Волині місцеві громади отримали 117,7 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

Безумовний лідер в питанні залучення роздрібного акцизу до бюджету – м. Луцьк. Завдяки сумлінню луцьких бізнес-структур та відповідальним споживачам до міського бюджету обласного центру Волині сплачено 51,3 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації. Другий у рейтингу- м. Ковель, міський бюджет якого отримав 23,8 мільйона гривень роздрібного акцизу.

Отож, в Головному управлінні ДФС у Волинській області дякують представникам підприємництва та споживачам за дотримання вимог чинного законодавства у сфері обігу підакцизної продукції та нагадують, що лише легальна продукція  відповідає стандартам якості та не зашкодить життю і здоров’ю споживачів за умови помірного споживання.

Щоб убезпечитися від придбання сурогату краще перевірити у продавця підакцизної продукції наявність ліцензії та марки акцизного податку на товарі. Окрім того, не буде зайвим перевірити чи відображено у фіскальному чеку сума роздрібного акцизу, що буде спрямована до бюджету, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, можна повідомити  за номерами телефонів у м. Луцьк  (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь