Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В закладах культури громади відбулись заходи з нагоди п'ятої річниці до Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2018 18:38
Кількість переглядів: 2778

 

Фото без описуУкраїна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.
З нагоди п’ятої річниці Дня Гідності та Свободи у закладі освіти с.Трубки працівниками закладів культури Наталією Шкарадюк, Світланою Лаць та викладачем історії Наталією Матвійчук, бібліотекарем Світланою Півницькою підготовлено тематичний захід «Людську гідність формуй з дитинства».

 З метою пробудження патріотизму у дітей і виявлення любові до Батьківщини та її захисників в Будинку культури с. Завидів  проведена патріотична година «Нам час для України жити». Присутні з цікавістю прослухали історію відзначення цього свята та історичне значення доленосних для України подій ХХІ століття, які відбулися восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, яку розповіла директор Будинку культури Наталія Редько.

Учасники патріотичної години вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв Небесної Сотні та Героїв, які загинули на Сході України, віддавши своє життя за наше гідне майбутнє.

Крім того, у рамках відзначення Дня Гідності та Свободи, у виконанні аматорів пролунали патріотичні музичні твори, патріотичні вірші сповнені любові до України та надії на її краще майбутнє. У фойє закладу бібліотекарем Валентиною Редько  оформлена книжкова виставка «Україна гідна свободи». Діти та дорослі з задоволенням затримувалися біля неї,  знайомились з історією рідного краю, а також з оповіданнями, віршами, присвяченими доленосним подіям в Україні початку XXI ст.

У клубі с. Самоволя пройшов виховний захід "Змінився світ". Завідуюча клубом Кузнець Тетяна провела бесіду на дану тематику, молодь мала змогу переглянути документальний фільм "Зима в огні (боротьба України за свободу)".

Патріотично-виховна година “Гідність та Свобода нашої країни”, відбулась в ЗОШ І-ст. с. Переславичі. Завідувач клубом, Дністрян Руслана  розповіла  історію відзначення цього свята та історичне значення доленосних для України подій ХХІ століття, які відбулися восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року. В свою чергу маленькі слухачі ділилися власними поняттями про значення  слів «Гідність» та «Свобода». Метою заходу було пробудження патріотизму у дітей і виявлення любові до Батьківщини та її захисників.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь