Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Павлівщина привітала працівників культури

Дата: 08.11.2018 16:47
Кількість переглядів: 1491

 

Цього осіннього дня, 8 листопада відзначили свято людей, які не знають втоми, які ніколи не старіють, адже творча душа немає вікових меж…

 В актовому залі Павлівського ліцею відбулися урочисті заходи на честь святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На захід завітали клубні та бібліотечні працівники, аматори і кращі читачі з населених пунктів громади, щоб обмінятися привітаннями з колегами, отримати вітання від керівництва й насолодитися спілкуванням.

Працівників  культурно-просвітницької ниви Павлівщини прийшли привітати голова Павлівської сільської ради, заступник голови  - начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко.

- «Ви присвятили себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Саме ви – працівники клубних установ,  бібліотекарі, аматори народного мистецтва, читачі – даруєте людям радість, наповнюєте їхні душі світлими почуттями, навчаєте розуміти прекрасне, любити рідний край, пісню і танець, українське слово  свого народу та мати від цього задоволення» – сказав Андрій Степанович та побажав присутнім щедрих творчих ужинків, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю.

Хорошим продовженням стали вітання від Ніни Петренко, яка у своєму виступі подякувала за нелегку творчу працю працівників культури. Та побажала усім здоров’я, добра та процвітання.

Окрім щирих слів на адресу культпрацівників, керівництво громади вручило Дипломи ,Грамоти, Подяки та квіти.

За збереження, відродження, популяризацію українського традиційного мистецтва та участь у Восьмому Міжнародному фестивалі українського фольклору «Берегиня» в м. Луцьку ДИПЛОМОМ голови Оргкомітету, заступника голови Волинської облдержадміністрації Світлани Мишковець нагороджено Тараса Фітя та народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Берегиня» БК с.Жашковичі. Керівник Наталія Мельничук. 

За сумлінну працю, активну участь у популяризації української книги та досягнення у інформаційній діяльності книгозбірні   Грамотою голови нагороджено  Світлану Савчук – бібліотекаря с.Павлівка, Оксана Патер – бібліотекаря с.Старий  Порицьк.

За багаторічну плідну працю в галузі культури,  досягнуті успіхи в організації культурно - дозвіллєвої  діяльності та з нагоди професійного свята Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Грамотою голови нагороджено Тетяну Кузнець – завідувача клубом с.Самоволя та Марію Шевчук – директора БК с.Риковичі.

За активну участь у  проекті ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» та за значні досягнення у підтримці запровадження децентралізації у громадах, високий рівень проведення інформаційних заходів для громад ПОДЯКОЮ нагороджено Павлівську сільську бібліотеку.

За активну участь у культурно-мистецьких заходах громади та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва Подяку вручено  Вікторії Чернеті та Тарасу Фітю – учасникам  аматорського мистецтва Павлівщини.

За багаторічну участь у колективах аматорського мистецтва, популяризацію народних обрядів, традицій нашого краю та з нагоди  Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва ПОДЯКУ вручено Ганні Міцюк – учаснику аматорського мистецтва БК с.Жашковичі, Галині Шлапак - учаснику аматорського мистецтва клубу с.Трубки, Ігорю Мартиненку – учаснику аматорського мистецтва клубу с.Старосілля, Ларисі Вінцюк – учаснику аматорського мистецтва БК с.Риковичі, Наталії Півницькій - учаснику аматорського мистецтва БК с.Завидів, Василю Панасюку  -учаснику аматорського мистецтва БК с.Старий Порицьк, сімейному подружжю Марії та  Леонтію  Савків  - учасникам аматорського мистецтва клубу с.Самоволя.

За любов до книги, активну просвітницьку позицію, примноження культурної спадщини і духовних традицій краю та з нагоди професійного свята Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва ПОДЯКУ вручено Ніні Вавринюк – кращому читачу бібліотеки  с.Старий Порицьк, Галині Мазурок - кращому читачу бібліотеки с.Жашковичі, Ларисі Біляк - кращому читачу бібліотеки с.Павлівка, Валентині Дорощук - кращому читачу бібліотеки с.Завидів, Ярощук Віталію - кращому читачу бібліотеки с.Топилище, Тетяні Мороз - кращому читачу бібліотеки с.Переславичі, Тамарі Барилюк - кращому читачу бібліотеки с.Трубки.

 А також від імені голови Іваничівської районної ради ПОДЯКУ вручено Віталію Парфенюку  директору БК с.Жашковичі.

Гарний настрій та  музичні вітання подарували  здобувачі освіти Павлівського ліцею. Керівник Олена Бучма, вихованці Іваничівської дитячої музичної школи  Арсен Мельничук та Володимир Конопко учні  Павлівського ліцею. Керівники Віталій Нечай та Степан Мусікевич, Світлана Сидчук та музичний гурт «Фест». Вела  святковий захід Ольга Когут.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь