Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді відбулись заходи до Дня захисника України

Дата: 10.10.2018 16:09
Кількість переглядів: 1382

Фото без опису

 

 

Напередодні відзначення Дня захисника України, Дня Козацтва, Дня святої Покрови Пречистої Богородиці, а також 76-ої річниці створення Української повстанської армії, громада Павлівщини вшанувала мужність і звитягу захисників, які захищали і захищають кордони України.


Присутні пом’янули хвилиною мовчання всіх українських воїнів, які поклали свої життя в ім’я незалежної та суверенної України, виконуючи священний обов’язок із захисту Батьківщини в зоні проведення АТО.

"Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських героїв-захисників. Бажаю вам міцного здоров’я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед. Щастя, удачі, миру та злагоди у ваших оселях. Хай усмішки близьких зігрівають вам душу. Хай буде мир у нашій країні та домівках» - у своєму виступі побажав сільський голова Андрій Сапожник.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, активну громадянську позицію та з нагоди Дня захисника України очільник громади вручив Грамоти  Мельнику Валентину  Васильовичу - учаснику  антитерористичної операції на Сході України, жителю с.Риковичі, Резуну Віталію Анатолійовичу - учаснику антитерористичної операції на Сході України, жителю с.Завидів.

До привітань приєднався помічник народного депутата України Ігоря Гузя – П’ятоха Ігор, який вручив подяку Вавринюку Руслану Вікторовичу - учаснику Операції об’єднаних сил, капітану медичної служби, лікарю воєнізованої гірничорятувальної служби, жителю с.Павлівки.

Хорошим продовженням заходу стали музичні вітання від Вікторії Чернети, Ангеліни Піварчук, Тараса Фітя та дуету сестер Анастасії та Тетяни Шкарадюків. Ведуча заходу бібліотекар с.Жашковичі Оксана Грисюк.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь