Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкрите спілкування «Культурний розвиток громади в умовах децентралізації»

Дата: 29.07.2018 12:56
Кількість переглядів: 1263

Фото без опису

 

28 липня, в рамках проведення свята Павлівської громади, відбувся черговий (третій) захід проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Захід проходив у формі вуличного формату в рамках відкритого спілкування з активними і творчими жителями та гостями громади. Прологом став виступ бібліотекара Світлани Савчук про успіхи та позитивні зміни в нашій громаді в цілому, та в соціально-культурній сфері зокрема.

 

Родзинкою був виступ народного аматорського фольклорний колективу «Берегиня» с. Жашковичі (колектив зміг придбати сценічні костюми, відповідну атрибутику, покращив свою гастрольну діяльність).

В ході спілкування жителям громади та гостям свята пропонувалося записати  свої бачення про громаду, залишити відгуки та побажання щодо розвитку децентралізації та змін в громаді.

Можна з упевненістю сказати, що захід у повній мірі реалізував поставлену мету. Присутні у цікавій та доступній формі отримали необхідну інформацію про реформу децентралізації та переконалися, що, дійсно, зміни на краще є, хоча і даються вони нелегко. А головне, кожен виніс для себе усвідомлення того, що треба бути активним, не чекати вказівок «згори», а самостійно проявляти ініціативу, висловлювати пропозиції щодо поліпшення життя.         

Захід проведено громадською організацією «МЕТА-ПЛЮС» (уповноважений представник Оксана Стасюк) разом з бібліотекарями Павлівської громади (Оксана Патер і Оксана Грисюк) та представниками органів місцевого самоврядування.

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь