Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

нарада керівників закладів освіти

Дата: 21.02.2018 13:00
Кількість переглядів: 889

    Фото без опису

20 лютого відбулась чергова нарада директорів закладів освіти Павлівської сільської ради, яку провела заступник голови - начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко. У роботі наради взяла участь головний спеціаліст відділу Неоніла Вижва. На порядок денний було винесено звіт роботи гуманітарного відділу за 2017 рік.

    У ході доповіді Ніна Адамівна довела до відома, що вся робота гуманітарного відділу здійснювалася відповідно до завдань визначених Положенням про гуманітарний відділ, затвердженого в новій редакції рішенням сесії 22.12.2017 № 9.

    Протягом 2017 року працівниками гуманітарного відділу підготовлено та на сесії сільської ради затверджено 4 програми. Проведено 9 нарад керівників закладів освіти, та 5 нарад працівників клубних закладів культури.

   Відповідно до номенклатури справ у відділ надійшло 366 листів вхідної документації, надіслано 314. Підготовлено 20 розпоряджень, наказів з основної діяльності 88. Здано 30 статистичних звітів з питань загальної середньої  освіти, 5 звітів з питань оздоровлення, 1 звіт з фізичної культури, 1 з питань культури. 

   Пріоритетні напрямки роботи освітньої галузі визначено  «Комплексною програмою розвитку освіти Павлівської сільської ради на 2017-2021 роки», затвердженої рішенням сесії  сільської ради VII скликання від 29.06.2017. № 5/9.

   Проаналізовано мережу закладів освіти та наповнюваність класів, результати учнівських та педагогічних конкурсів, стан матеріально-технічного забезпечення.

   Визначено основні напрямки роботи на 2018 рік.

    Головний спеціаліст гуманітарного відділу Неоніла Вижва ознайомила присутніх з особливостями організації харчування в закладах освіти у 2018 році, підготовкою до поведення ДПА-ЗНО. Обговорено напрямки підготовки до звіту учнівської художньої самодіяльності. 

    На завершення наради Ніна Петренко вручила директорам закладів освіти грамоти переможців обласних конкурсів та змагань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь