Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 07.01.2018 11:59
Кількість переглядів: 902

 

 

 

      3 січня відбулась нарада керівників закладів освіти Павлівської сільської ради, яку провела заступник голови-начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко. На порядок дениий було винесено підсумки соціально-економічного розвитку громади у  2017 році, завдання щодо розвитку освіти на 2018 рік.

        Як зазначила Ніна Адамівна, як новоутворена громада  від держави на формування інфраструктури отримано 4 мільйони 200 тисяч гривень. Завдяки цим коштам реалізовано 13 проектів. Всі кошти освоєні.

      У селах Жашковичі та Старий Порицьк зроблено капітальний ремонт фасаду медичних закладів, у селі Риковичі – фасаду школи, у селах Старосілля та Риковичі перекрито дахи приміщень закладів освіти. Проведено реконструкцію адмінприміщення у селі Топилище, капітальний ремонт будинку культури у селі Завидів, де розмістили також офіс адміністратора, бібліотеку і фельдшерсько-акушерський пункт.

      У будинку культури села Жашковичі встановлено систему опалення. Проведено капітальний ремонт клубу в селі Переславичі. Проведено реконструкцію адмінприміщення у селі Топилище під дитячий садок, відремонтовано приміщення автобусної зупинки і облаштовано в ньому центр безпеки. У селах Трубки та Клопочин встановлено дитячі спортивні майданчики. У Клопочині завершено освітлення вулиць села. Придбано техніку для нашого комунального господарства.

       Крім того, освоєно  кошти з державного бюджету на соціально-економічний розвиток, власні та  залучаені з різних фондів на суму  1,5 мільйона гривень.  За ці кошти мали змогу зробити капітальний ремонт клубу у селі Переславичі, реконструкцію адмінприміщення у селі Топилище, провести капітальний ремонт будинку культури у селі Трубки. Придбали також комп’ютерний клас для школи у Завидові. Звичайно, були задіяні у співфінансуванні власні кошти. 

       Власні кошти в сумі близько 200,0 тис. грн. використано на поточні ремонти усіх закладів загальноїсередньої та дошкільної освіти, спортивних майданчиків.

   Серед пріорітетних завдань на 2018 рік стоїть покращення матеріально-технічної бази закладів освіти (придбання комп'ютерної та мультимедійної техніки), продовження енергозберігаючих заходів (утеплення фасадів) та інше.

      Головний спеціаліст відділу Неоніла Вижва повідомила про конкурси, які будуть проведені у січні-лютому 2018 року. 

      На нараді був присутній голова Іваничівської  районної профспілкової організації працівників освіти і науки Сергій Хованюк, який привітав усіх присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим, а також ознайомив із планом спільних заходів на січень 2018 року.

        На закінчення наради були прийняті конструктивні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь