Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Забезпечення соціального захисту дітей на території Павлівської громади

Дата: 06.02.2018 15:04
Кількість переглядів: 961

Фото без опису

      З метою профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, залишення дітей без батьківського піклування, перевірки інформації про неналежне виконання батьківських обов’язків, запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей в зимовий період, 06 лютого 2018 року провідним спеціалістом гуманітарного відділу Павлівської ОТГ Валентином Радзівілом, дільничим інспектором Іваничівського ВП Горохівського ВП ГУНП України у Волинській області Іриною Остратюк, начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Жанною Гринюк, здійснено рейд –виїзд на територію Павлівської об’єднаної територіальної громади.

      Під час проведення профілактичного заходу обстежено умови проживання дітей у 4-х сім’ях, які потрапили у складні життєві обставини. В ході перевірки батькам роз’яснено їхні права та обов’язки щодо виховання дітей, забезпечення належних умов для їхнього проживання, навчання, фізичного, морального розвитку та попереджено про адміністративну, кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

     Одночасно було вивчено стан виховання та умови проживання трьох дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім’ї опікуна. Порушення законних прав та інтересів статусних дітей не виявлено. Учасниками рейду з’ясовано місце перебування неповнолітньої дитини, учениці 11 класу, яка не відвідує протягом тривалого часу навчальний заклад, пропускає уроки без поважних причин, про що зроблено повідомлення на 102. За результатами обстежень складено відповідні акти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь