Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників навчальних закладів Павлівської сільської ради

Дата: 06.03.2017 10:36
Кількість переглядів: 1054

Фото без опису

03 березня відбулась нарада керівників навчальних закладів Павлівської сільської ради, яку провела начальник відділу освіти та молоді, соціального захисту населення, медицини, культури та спорту Павлівської сільської ради Ніна Петренко.

На нараді були присутні головний спеціаліст відділу Неоніла Вижва, головний бухгалтер сільської ради Людмила Місюра, начальник роздрібного бізнесу АТ «Ощадбанк» Анатолій Чаблук та керуюча Іваничівським  відділенням Людмила Тимощук.

На початку наради виступив Анатолій Чаблук, який розповів про  послуги, які надає «Ощадбанк» та про  переваги для клієнтів.

Начальник відділу Ніна Петренко ознайомила присутніх із структурою Павлівської сільської ради, відділу, особливостями організації праці.

На порядок денний наради були винесені питання:

  • Про фінансування освітніх закладів Павлівської сільської ради на 2017 рік.
  • Про перспективу створення опорної школи на базі ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Павлівка.
  • Про організацію харчування в закладах освіти у ІІ семестрі 2017 року.

По першому питанню виступила головний бухгалтер Люмила Місюра, яка довела до відома усіх присутніх про фінансове забезпечення закладів освіти у 2017 році. Зокрема, наголосила, що заробітна плата для педагогічних рацівників закладена у повному обсязі, а техперсоналу є незабезпеченість в сумі 850,2 тис.грн.. Закладено видатки на придбання та виконання послуг.

Про перспективи створення опорної школи доповіла головний спеціаліст відділу Неоніла Вижва. Відповідно до Положення про освітній округ , яке затверджене Постановою КМУ від 27.08.2010 року № 777 із змінами, є можливість створити опорний заклад на базі ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Павлівка, де навчається 240 учнів. Згідно пункту 2 філіями опорного закладу можуть бути заклади І ступеня, а за рішенням органу місцевого самоврядування – І-ІІ ступеня.

В обговоренні взяли участь директор ЗОШ с. Павлівка с. Анатолій Павлович, який підтримав думку щодо створення опорного закладу на базі школи, завідуюча початковою школою  Раїса Гаврилюк підтримала позицію Павловича А.А. Директор ЗОШ І-ІІ ступеня с. Завидів Таїсія Семенська висловила побоювання, щодо створення опорного закладу на базі ЗОШ І-ІІ ступеня, оскільки в подальшому це може спричинити реорганізацію або закриття школи. Прийнято рішення щодо винесення обговорення даного питання в колективах навчальних закладів.

По питанню організації харчування в навчальних закладах Павлівської сільської  ради в ході активного обговорення були прийняті конструктивні рішення.

На завершення наради Ніна Адамівна наголосила на проведенні благоустрою територій закладів освіти та пам’ятників, які закріплені за навчальними закладами.

 

Фото без опису

 Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь