Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Павлівської сільської ради взяв участь у відеоселекторі

Дата: 20.09.2017 08:48
Кількість переглядів: 880

Фото без опису

19 вересня 2017 року Павлівський сільський  голова  Андрій Сапожник взяв участь у робочій нараді, на якій розглянуто ряд важливих питань  соціально-економічного розвитку громад. Зокрема, очільник Павлівської громади поділився досвідом щодо  реалізації інвестиційних програм і проектів розвитку в 2017 році, які здійснюються з використанням видатків бюджету розвитку обласного бюджету (обласного фонду регіонального розвитку) та за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, про використання коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

 А саме, за  кошти державної субвенції в сумі 1 347, 7 тис. грн. (150,0 тисяч гривень – кошти місцевого бюджету) заплановано придбати сміттєвоз та контейнери для збору сміття. Крім того,  867, 5 тисячі гривень субвенції з державного бюджету буде спрямовано на  придбання техніки для комунального господарства: трактора, причепа, лопати, подрібнювача. 

Спрямовано 400 тисяч гривень із сільського бюджету та 400 тисяч гривень соцеконому  на завершення робіт у будинку культури с. Переславичі та заміну опалення в ЗОШ І ступеня.

У Завидові заплановано провести капітальний ремонт будинку культури. В селі є велика проблема із ФАПом, який в аварійному стані. Тому є наміри в приміщенні  будинку культури акумулювати усі важливі для жителів села структури: ФАП, адміністративний центр та інші. Це буде зручно та економічно вигідно і для опалення, і утримання.

В Трубках  споруджено дитячий майданчик, у Старосіллі перекрито школe. В центрі села Павлівка розпочато ремонт автобусної зупинки, де заплановано  зробити  центр безпеки, тобто створити всі належні умови для роботи варти охорони громадського порядку. Це матиме свій вплив на зменшення правопорушень на території громади.

У селі Клопочин буде споруджено дитячий майданчик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь